Jurnalul de Braila

Nu mai este un secret! PNL îi susține pe Cătălin Boboc la Consiliul Județean și Lucian Căprariu la Primăria Brăila!

După patru ani, în care alți liberali au dus cu greu lupta pentru a păstra gardul viu al opoziției, la Brăila, PNL vine cu același candidat cu care a pierdut alegerile în urmă cu patru ani, doar că, de această dată, Cătălin Boboc este susținut pentru scaunul de președinte al Consiliului Județean Brăila.

Tot Boboc se pare că este cel care l-a propus pe Lucian Căprariu, președinte al partidului Brăila Nouă, pentru ca liberalii să-l susțină în lupta electorală, pentru Primărie.

Acum… că nu sunt oameni capabili în PNL care să câștige primăria, este discutabil. Eu știu câțiva care măcar ar putea încerca. Varianta aleasă este simplă și singura de altfel: PNL nu vrea să riște un alt eșec electoral în fața lui Marian Dragomir. Motiv pentru care nici listele de consilieri nu sunt comune.

Vestea cu adevărat proastă, în toată povestea asta, este că Brăila rămâne fără prefect, în plină pandemie. Pâinea e mai dulce și mai caldă la Consiliul Județean… ” many have tried, many have failed”.

În altă ordine de idei, Simona Draghincescu este în cărțile lui Boboc, cu semnătura lui Dănăilă, dacă vă vine să credeți, pentru funcția de subprefect. Cineva trebuie să se ocupe și de pandemie în județul ăsta, nu numai de alegeri. În plus, liberalii nu câștigau nimic dacă Simona Drăghincescu candida la Primărie, sau la Consiliul Județean, pentru că riscau să piardă din voturi.

Let the Hunger Games Begin, Again!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry