Nu vreau sa cred ca voi nu va doriti acelasi lucru!

Nu vreau sa cred ca voi nu va doriti acelasi lucru!

 

 

In plin sezon estival, SUPAGL abia acum s-a apucat sa stearga praful de pe faleza. Nu va imaginati ca se modernizeaza faleza, se face vreun aqua park, sau reparatiile vor fi atat de importante, incat toti brailenii vor da navala, sa vada cat de frumoasa este. NU!

Din declaratiile date in presa locala, directorul SUPAGL explica cum nici macar dalele nu poate sa le inlocuiasca, pentru ca modelul folosit la vremea respectiva nu se mai gaseste in comert. Solutia evidenta, pe care a a gasit-o domnul Munteanu, este de a acoperi gropile cu beton. Beton credem si noi ca este intreaga situatie!

Tot din declaratiile conducerii aflam ca doar partea din fata scenei va fi “maturata”, restul falezei probabil urmeaza sa fie reabilitat cand viceprimarul care are in subordine acest serviciu va pune biciul pe ei. Poate credeti ca sunt rautacioasa dar v-ati intrebat vreo data ce face Doinita Ciocan? Probabil taie frunze la cainii pe care tot SUPAGL s-a angajat sa-i stranga de pe strazi.

Nu am nimic cu doamna Ciocan, ba mai mult am respectat-o din simplul fapt ca de fiecare data cand a luat cuvantul, indiferent de manifestare, a dat dovada de profesionalism. Ca membru PSD: Jos palaria! Indiferent de actiune, culturala, administrativa sau chiar sportiva, doamna vice a raspuns prezent fiind mereu in prima linie. Nu pot sa nu ma intreb insa ce face SEROPLANT-ul de nu vede copacii cazuti pe strazi si in parcuri. Ce face SUPAGL de intalnim caini maidanezi la tot pasul… si cel mai important lucru, de actualitate… Nu pot sa nu ma intreb, daca doamna vice isi facea datoria, daca aveam un strand perfect functional la momentul asta.

Adevarul este ca pana si sezonul estival i-a luat prin surprindere pe alesii nostri. Intreaga faleza a Dunarii arata gradul de implicare al autoritatilor si compasiunea lor pentru frumusetea pierduta a acestui oras.

Domnule primar, domna Ciocan si domnule Jantea, noi brailenii ne dorim sa avem un oras frumos, un oras curat si fara caini maidanezi la tot pasul. Ne dorim sa avem un oras fara gropi, in care asfaltul sa tina mai mult de o luna de zile, dupa ce a fost turnat. Vrem sa muncim pentru un salariu decent si vrem, ca macar la sfarsit de saptamana, sa ne putem plimba si admira acest oras. Ne dorim sa va strangem mana si sa va felicitam, atunci cand ne intalnim pe strada! Ne dorim sa ne mandrim cu Braila si sa o purtam pe buzele noastre, oriunde am merge in lume!

Nu vreau sa cred ca voi nu va doriti acelasi lucru!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry