Oh Doamne! Bisericile din Brăila se implică în referendumul pentru revizuirea Constituției!

Oh Doamne! Bisericile din Brăila se implică în referendumul pentru revizuirea Constituției!

 

 

Mai multe biserici din Brăila au afișat la intrarea în lăcașul de cult bannere cu privire la referendumul pentru revizuirea Constituției României, în forma adoptată de Parlament.

Astfel bisericile noastre, fără a se implica în politică, îndeamnă credincioșii să meargă la referendum pentru ”a apăra copiii României”, asta pentru că în țările civilizate, unde este permisă căsătoria între persoanele de același sex, copiii o duc mai bine ca în România. De ce ne-am dori asta?

Aș vrea să văd bisericile că iau aceeași atitudine și când vine vorba de preoții, care abuzează copii, care susțin slujbele în stare de ebrietate, sau care bagă banii la ”păcănele”.

Aș vrea să văd bisericile cum, de două ori pe an, la Paște și la Crăciun(măcar atât), merg în centrele de plasament, merg la familiile neajutorate și le fac viața mai ușoară copiilor.

Nu homosexualii sunt problema în România și în lume, oamenii sunt problema. Copiii abuzați nu sunt doar în familiile formate din persoane de același sex, sunt abuzați în familiile dezorganizate, în care părinții îi nasc doar ca să ia un ajutor în plus de la stat și apoi se spală pe mâini de ei.

Viitorul copiilor noștri nu este amenințat de homosexuali, este în schimb amenințat de cei care ne conduc orbiți de interese proprii și care profită de faptul ca România este o țară creștină, în care majoritatea oamenilor încă mai au frică de Dumnezeu.

Sunt o persoană credincioasă, iar atunci când ma rog nu o fac ca să mi se dea ceva ci ca să mi se ierte păcatele! Adevărata credință nu șade în lăcașul de cult ci în sufletele noastre!

V-ați pus întrebarea dacă homosexualii sunt credincioși? Cum le răspundeți voi, din straie sfinte, celor care vă calcă pragul în biserică, în căutarea lui Dumnezeu, chiar dacă sunt homosexuali?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry