Ce aveți cu HoReCa, domnule prefect? Dar cu economia acestui oraș ce aveți?

De aproape 14 zile, Brăila stă sub o hotărâre dată la ambiție de un prefect care a dovedit că nu știe ce vrea, nu respectă nicio lege și nu îi pasă de afacerile pe care le pune pe butuci.

De ce nu ați ridicat domnule prefect restricțiile în momentul în care incidența în municipiu a permis acest lucru? Vreți, doar din ambiție prostească, să vedeți economia acestui oraș adusă la sapă de lemn? Asta vă doriți să lăsați moștenire după acest mandat?

Peste tot, în țară, restricțiile s-au ridicat odată cu scăderea incidenței, numai în Brăila, un prefect, care aparent nu ascultă de nimeni și nimic, păstrează restricțiile pentru 14 zile. De ce? Pentru că poate! Pentru că Guvernul care l-a înscăunat nu dă doi bani pe Brăila, pe mediul de afaceri de aici, pe HoReCa, pe elevi, profesori, actori, șomeri etc.

În ultimele zile, parcările marketurilor au fost supraaglomerate. Domnule prefect, dumneavoastră nu vă faceți cumpărăturile în municipiul Brăila? Nu ați văzut oare îmbulzeala din magazine? Asta nu vă deranjează? Oamenii nu se infectează în marketuri dar se infectează dacă stau patru la o masa în restaurant, păstrând distanțarea socială. Chiar nu vedeți că hotărârile pe care le luați nu au niciun sens?

Tătucul pandemiei, așa cum este numit orice șef de CJSU, în această perioadă, nu face conferințe de presă, pentru că presa este rea la Brăila, și îi bagă lui bățul prin gard, în schimb a avut disponibilitatea de a-mi răspunde pe Facebook, când l-am informat că agențiile Loto sunt deschise în ciuda hotărârii lui: ”Pe răspunderea lor”. Ce ați spus domnule prefect? Pe răspunderea cui? Dar dumneavoastră de ce anume răspundeți, dacă nu de respectarea hotărârilor pe care le dați? Nu am văzut ca în urma sesizării să se ia vreo măsură. Atât timp cât domnul prefect nu respectă legea cum ar putea cere altora să o facă.

Domnule prefect, până și un valet își face treaba, altfel rămâne fără muncă. Nu aveți bunul simț să realizați că nu vă faceți treaba? Noi o să vă reamintim, chiar și zilnic, dacă este cazul, că nu aduceți absolut niciun beneficiu funcției pe care o ocupați, datorită unei conjuncturi politice, în detrimentul Brăilei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry