Pătrășcane, esti de cacao!

Și nu mă refer la caricaturistul Costel Pătrășcan, a cărui opere ne-au cucerit pe toți, ci la proaspătul politician, care consideră că este ok să facă mișto de tinerii frumoși ai Brăilei, în timp ce aruncă săgeți în administrația locală.

Înțelegem faptul că Pătrășcan este proaspăt politician însă, de unde venim noi, este un ”big no-no” să te folosești de imaginea copiilor, în special când arunci atacuri politice.

Caricaturistul nostru, cu aere de candidat la Primărie, a considerat ca este normal să-și expună frustrările față de Festivalul Istoric „Vladislav I”, eveniment organizat de administrația locală, postând comentarii idioate și folosind imagini în care apar copiii primarului, ai viceprimarului, și chiar tinerii frumoși din cadrul Forumului Tinerilor din Brăila, care au fost voluntari la această manifestare. E puțin spus de cacao… cacao cu rahat!

Cât de disperat să fii ca să ajungi să faci mișto de tinerii care fac voluntariat în Brăila? Păi, cu un astfel de candidat la Primărie… să ne apere Dumnezeu!

”Sincer? Eu mă simt liniștit și apărat când văd voinicii ăștia… Mai ales că știm bine că avem război la granițe! Respekt!”, spune caricaturistul, despre un festival istoric la care au participat mii de brăileni.

Tot sincer îți spunem și noi că, deși nu ne-am dori, acești tineri cu siguranță vor fi pe front înaintea ta. Și chiar dacă nu vor avea arma în mână, vor avea trusele de prim ajutor.

Tu continuă să-ți faci imagine politică cu miștouri la adresa copiilor și a tinerilor… ai cumva același consilier pe care îl plătește și deputatul de la Cireșu?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry