Popa explică decizia de a-și lipi chipul pe ciocolata Milka: nicio florărie din Brăila nu a vrut să-i imprime fața pe petalele trandafirilor!

Deputatul de la Cireșu nu vede nicio diferență între a împărți flori doamnelor și domnișoarelor și a dărui ciocolate cu mutra lui! Întrebat de ziarul Obiectiv de ce a recurs la un astfel de gest, (de prost gust, spunem noi, fără a avea nicio legătură cu Milka) politicianul a avut o explicație halucinantă.

”Dacă politizăm și gesturile de 1 și de 8 Martie, nu mai suntem sănătoși niciunii dintre noi. Pe lege este perfect legal. Nu este campanie, nu am spus «Votați Popa Alexandru!», «Votați Cătălin Canciu!» Am vrut să știe doamnele cărora le aducem zâmbetul pe buze că gestul este din partea PNL. Și până la urmă care este diferența între a oferi o floare, un calendar sau o ciocolată”, a declarat deputatul de la Cireșu, pentru sursa citată.

Mai multe florării din Brăila au semnalat însă faptul că liberalii au încercat să-i convingă pe comercianți să imprime o poză a deputatului pe petalele trandafirilor roșii, dat fiind faptul că lui Popa îi sunt tare dragi PSD-iștii, fiind dispus să-și pună la bătaie întreaga avere pentru a-i aduce pe toți în PNL.

”Nu am fost de acord, cum să vă zic… Este ceva contra naturii! Nu poți să strici frumusețe de trandafiri cu astfel de fețe. Ne bate Dumnezeu! Până la urmă, suntem și noi oameni, nu animale!”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, o florăreasă din târg.

Supărat că nici cei de la compania care produce rahat nu au acceptat să schimbe ambalajul pentru a-i face poftele deputatului, Popa a dat cu pumnul în masă: ”Cumpărăm ciocolată și ambalajul îl facem noi! Am eu niște muncitori uitați de IGI pe la Cireșu, fac de toate băieții”. Și uite așa, de 1 Martie, au ajuns să fie distribuite fețele candidaților PNL. Popa și-a văzut visul împlinit!

Surse din PNL ne-au șoptit la ureche că, pentru data de 8 Martie – Ziua Femeii, deputatul intenționează să le ofere doamnelor un cadou cu adevărat util. Acesta și-a achiziționat propria mașină de fabricat hârtie igienică iar acum caută și o imprimantă specială, pentru a personaliza cadourile ce vor fi oferite.


Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry