PSD Brăila nu vrea să-și învețe lecția!

PSD Brăila nu vrea să-și învețe lecția!

 

 

Faptul că PSD Brăila a ales să nu îl susțină pe Liviu Dragnea, nu este un secret. Șeful PSD și-a pierdut din popularitate în rândul brăilenilor încă de la momentul în care a forțat demisia lui Mihai Tudose de la șefia Guvernului.

Din fericire pentru noi, pe ultima sută de metri, Tudose a semnat proiectul podului peste Dunăre, astfel încât, șederea lui la Palatul Victoria să nu fie lipsită de importanță.

Acum, statisticile electorale arată că sigla PSD are un avantaj extrem la urne, în fața cadidaților, și m-aș bucura să văd că aleșii care nu se mai regăsesc în anumite formațiuni politice, dau dovadă de curaj și aleg să fie independenți, însă independența nu te pune în fotolii înalte.

PSD Brăila nu vrea să-și învețe lecția! Ne-am fi așteptat ca un partid aflat la guvernare să ne bombardeze cu conferințe de presă, în care să se laude cu reușitele lor, mai ales acum, când s-au lepădat de ”ariciul care le-a intrat în casă”.

Din păcate, candidații pe care îi vehiculează sursele noastre sunt personaje ”obosite” din punct de vedere politic, fără o viziune care să relanseze organizația. M-aș fi așteptat, după tinerețea din administrație, ca și conducerea PSD să încerce o schimbare.  

Faptul că majoritatea îl preferă pe Simionescu, în fruntea partidului, este încă un semn că organizația din Brăila tânjește după dictatura Gh. Bunea Stancu.

Nimeni nu îi condamnă! PSD Brăila a avut cea mai bună recunoaștere, atât la nivel local cât și central, în perioada când organizația a fost condusă, cu mână de fier, de Stancu. De aici, este logic și firesc ca următoarea variantă pentru președinție să fie Simionescu.

În plus, la acest moment, fostul primar al Brăilei cred că se plictisește crunt ascultându-l zilnic pe Dragomir. Dacă ar fi uns președinte al PSD Brăila, atunci… Dragomir ar trebui să mai lase capul jos, din când în când.

Dar ce se va întâmpla cu PSD Brăila? Vor pleca toți, în doi ani, la PRO România?

Sincer, cred că cei care vor alege tabăra lui Ponta își vor negocia foarte bine pozițiile, iar cei care vor rămâne în PSD, sunt cei care au luptat, poate mai bine de 10 ani, pentru un loc de consilier, deputat, sau alte funcții, pe care nici nu le visau, și care, acum, s-au deschis ca prin magie.

Va fi interesant de văzut dacă, după căderea lui Dragnea, visul de unire se va îndeplini. Spun asta, pentru că trebuie să îți lipsească ceva, ca să crezi că Dragnea este singurul personaj nefericit din cloaca guvernamentală. Iar expresia *ue PSD se poate îndrepta foarte ușor către oricine crede că poate să-și facă de cap cu noi, în țara noastră.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry