Să-i ceri primarului să te invite public la discuții – asta înseamnă să fii mafiot!

Să-i ceri primarului să te invite public la discuții – asta înseamnă să fii mafiot!

 

 

Ceea ce nu au înteles cei de la Dacia Unirea este că NIMENI, dar absolut nimeni nu este obligat să le dea bani. În ciuda faptului că este un club privat, administrația publică le-a mai aruncat câte un os, dar câinele care te mușcă și după ce îi dai de mâncare, trebuie dus la culcare.

Ieri primarul Brăilei a spus că nu va mai aloca fonduri pentru Dacia Unirea, până când clubul nu va ieși din insolvență. Comentariile care au urmat din partea Asociației Suporterilor Dacia Unirea Brăila nu au făcut decât să întărească ideea că întotdeauna, mâna cu care îi hrănești este cea mușcată.

A lansat o afirmație în necunoștință de cauză, neinformat cu privire la dispozițiile legale în vigoare și contrare unei Hotărâri a Consiliului Local. Această afirmație, trebuie coroborată cu discuțiile purtate în vară(anterior începerii sezonului actual), când a ne-a comunicat că nu îi place fotbalul și nu va mai aloca sume pentru clubul de fotbal”, spun reprezentanții ASDUB.

Cred că suporterii ar trebui să comenteze mai mult la meciurile proaste, decât la deciziile pe care le ia un consiliu ales de brăileni. În primul rând, a fost vorba de fondurile care se vor aloca pe viitor, în condițiile în care, clubul va rămâne în insolvență. În al doilea rând, și mă repet, nimeni nu este obligat să finanțeze un club privat. Dar, atunci când CONSILIERII decid să vă dea un ban, voi ieșiți pe facebook și atacați primarul. Sincer, eu cred că vă place mai mult scandalul mediatic decât echipa pentru care vă bateți cu pumnul în piept. Altfel nu îmi explic cum poți să ieși cu astfel de afirmații când știi foarte bine că fondurile depind de consilieri, iar PSD are majoritatea!

În final, reprezentanții ASDUB au venit și cu o cerere către primar:

Doriți să sprijiniți continuarea activității Daciei Unirea Brăila ?

Dacă răspunsul este pozitiv așteptăm o invitație publică, noi suporterii, pentru a discuta și a găsi soluții pentru salvarea Daciei Unirea Brăila!

Dacă răspunsul este negativ… înseamnă că o parte a cetățenilor brăileni au un primar care nu îi reprezintă!”, au postat reprezentanții ASDUB.

Încă o dată, și vă rog să repetați după mine: NIMENI nu este obligat să finanțeze un club privat. Dacă sunt alocate fonduri pentru club, nu le dă primarul din buzunarul lui! Fondurile se acordă în baza unui proiect depus la Consiliul Local/Județean, iar consilierii sunt cei care decid dacă vă dau, sau nu, bani!

Părerea mea este că ar trebui să vă reanalizați atitudinea pe care o aveți față de aleșii locali, pentru că eu va spun sincer, în locul lor, nu vă dădeam niciun ban.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry