Să-i dea cineva o palmă lui Ferenț, să se trezească!

Să-i dea cineva o palmă lui Ferenț, să se trezească!

 

 

Să-l sune domne’ cineva pe Ferent să-l anunțe că zilele, în care TV Brăila facea legea, au trecut. Săracul, încă se mai crede că pe moșia lui Stancu, când un simplu telefon îi rezolva problemele.

Nu mă înțelegeți greșit. Nu am nimic personal cu omul ăsta, felul în care a știut el să-și facă ”afacerile” și mai ales modul în care trata angajații, mi-au creionat de ani buni imginea unui mic dictator parvenit.

Ferent trăiește în trecut și crede că mai are puterea de a șantaja pe cineva, de a mai tăia facturi de sute de milioane pentru ca unele știri să nu vadă lumina printului. S-au dus vremurile alea, acum ești doar un simplu cetățean care trebuie să respecte regulile societății, altfel desigur legea îl taxează.

De ce m-am suparat acum pe Ferenț? Pentru că acest mic ”afacerist” care a supt din banii publici sute de milioane, prin diferite contracte cu instituții publice, o face acum pe lupul moralist.

Ferenț parcheză în continuare pe aceeași stradă cu POLIȚIA, ca la mă-sa acasă. Că de! E patron de televiziune! Și pentru că se respectă omul… nu are un singur autoturism, are mai multe, toate parcate fără niciun semn de bun simț față de ceilalți cetățeni care ar dori să folosească ”strada lui Ferenț”.

Ghinionul a făcut că, o autospecială care ridica gunoiul din acea zonă să lovească una din mașinile ”micului prinț”, care era parcată de-a-n pulea în fața locuinței afaceristului(care, sub forma de bârfă, e genul de om care poartă șosete cu sandale vara).

Șoferul mașinii de gunoi ar fi încercat să evite pe cât posibil evenimentul, însă Ferenț avea mașinile parcate si de o parte și de cealaltă a străzii. Omul își permite că de… Poliția Locală îi răspunde la telefon, iar cei de la IPJ se ocupă de amenzi pe Facebook, în loc să vadă ce se întâmplă sub nasul lor.

Și pentru că v-am spus, omul e obișnuit cu șantajele politice, era o vreme când avea și el un cuvânt de spus(în fața angajaților, că doar ăia erau plătiți să-l asculte) Ferenț a crezut că poate să se joace cu moralul șoferului care i-a atins mașina.

Și a încercat ”piticul blond” în fel și chip să găsească un motiv prin care tot el să arate că este un cetățean exemplar(de parcă noi nu te cunoaștem). Și ce să vezi, l-a descusut pe șofer până a realizat că acestuia îi expirase asigurarea ÎN ACEEAȘI ZI! Vai! Ce a urmat! Ce tragedie, prin ce tragedie a trecut ”micul prinț”. Cum să-și permită o mașină de gunoi să-i lovească lui bijuteria? Da cine se cred domne’ aștia de ridică gunoiul? Ei nu știu că lui Ferenț așa îi place? Gunoi și dezordine… cam cum a ajuns și TV Brăila?

Domnu Ferenț, vă rugăm să încetați! Sunteți chiar atât de penibil încât să credeți că vă mai bagă cineva în seamă? Nu am pretenția să vă vedeți de treabă, că na… prostu până nu-i fudul… dar lăsați oamenii să circule pe stradă sau mai bine, faceți cerere la Consiliul Local să vă dea strada dumneavoastră. Acum se poartă, fiecare om cu strada lui!

Cât despre șantaje politice… eu zic ca nu e cazul! Degetul la nas, spre stânga, că vă place culoarea roșie!

 Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry