VIDEO – Atacul din Music Pub – Filmul care ne dă lecții! Acum înțeleg de ce nu s-au dat imaginile! Intervenția rușinoasă a organelor și mafia din Brăila

Atacul din Music Pub – Filmul care ne dă lecții! Acum înțeleg de ce nu s-au dat imaginile! Intervenția rușinoasă a organelor și mafia din Brăila

Site-ul de știri debraila.ro a publicat imaginile de la atacul asupra celor doi baschetbaliști americani

 

 

 

Impotența unui sistem care nu poate să ne apere!

Mi-a trebuit ceva timp ca să vizionez imaginile publicate de site-ul de știri debrăila.ro. Pentru că pe măsura desfășurării evenimentelor m-a cuprins un sentiment de furie! Nici macar supărată nu eram! Efectiv m-am simțit furioasă față de impotența organelor de ordine. Față de paznicii terasei care se salutau cu diferiți indivizi în timp ce Bowie se tăvălea pe jos, plin de sânge.

Agenții care au răspuns la solicitare se uitau neputincioși la un tânăr care își dădea duhul în fața lor… până la sosirea târzie a primei ambulanțe… FURIE!

Agentul de pază care a intrat în toaletă, în momentul în care acești tineri erau ”tranșați” ar trebui să fie cercetat pentru complicitate… dar multe ar trebui făcute.

În drum spre ieșire, apropiații lui Dasaev se uită spre camerele de filmat. Nu au mai avut timp să le distrugă… era prea târziu. Imaginile erau deja înregistrate. Faptele erau comise!

Au sărit scaune, au sărit sticle! Am văzut scene care nu ar trebui să existe nicăieri, cu atât mai puțin într-un local unde brăilenii chiar se simțeu bine. Sunt puține locuri care să ne relaxeze pe noi, cei care am ales să îmbătrânim în Brăila, iar Music Pub era unul dintre ele. Domnule Curcă, de ce ați ales această firmă de pază? Sau mai bine zis, de ce ați schimbat firma de pază pe care o aveați, cu acești indivizi? Acum vă aflați în situația în care vreți să vindeți afacerea… A MERITAT?  

Domnilor procurori, cum e posibil din atâția agresori, care se văd cu ochiul liber, să aveți doar doi suspecți reținuți, dinte care unul s-a predat, iar celălalt l-ați reținut pentru că v-a mințit? Poate îmi joacă mie ochii feste, dar la minutul 5.49 se vede cum individul ia o armă și fuge după baschetbalist. Se văd ceilalți care lovesc cu pumnii, cu picioarele, cu scaune… ce se întâmplă? De ce nu sunt identificați și reținuți acești indivizi? La minutul 5.24 Dasaev se întoarce pe terasă însoțit de paznicul terasei… probabil avea nevoie de protecție.

Pentru tot ceea ce se întâmplă în Brăila, vreau să vă spun că vă consider pe toți vinovați! Pe toți cei care au puterea de a decide, de la consilieri, la parlamentari, la șefi de administrații, la organe care ar trebui să ne apere, anchetatori, procurori… toți! Ne dezamăgiți!

Domnule primar, Brăila nu mai este un oraș în care să fii în siguranță. Ați spus că ceea ce s-a întamplat la Music Pub este un caz singular, petrecut pe un spațiu privat, ei bine, evenimentele care s-au produs weekendul trecut, și care au adus din nou o pată pe orașul nostru, vă contrazic.

De data asta nu s-a mai întamplat pe o terasă, au fost oameni atacați pe stradă… Cât mai durează până or să intre în casa noastră și a voastră?

Domnule Glugă, ați făcut o singură conferință de presă în acest an! Are Poliția din Brăila ceva de ascuns sau întrebările jurnaliștilor sunt incomode? Nici noi nu stăm confortabil cu astfel de indivizi pe străzile din municipiul nostru!

Domnilor parlamentari, mai este foarte puțin și ne cereți votul iar! Din 10 Legi pe care le votați pentru voi… mai băgați una și pentru noi, că prea mulți criminali sunt pe stradă!

 

 

Ce s-a întâmplat în noaptea de 15 septembrie

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi sâmbătă(15 septembrie)noaptea pe o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă iar cel de-al doilea, Joseph McClain, de 25 de ani. Baschetbaliştii americani, care au ajuns la Cuza Sport în luna august, se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă în momentul în care au fost loviţi cu pumnii şi atacaţi cu sticle şi cuţite.

IPJ a ridicat filmările existente pe terasa restaurantului aflat în Grădina Mare şi a declanşat o anchetă în acest caz.

Principalul suspect, Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, s-a predat după ce numele lui a fost vehiculat în mass-media.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry