Administrația locală va premia elevii și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la examene și concursuri

Consilierii locali vor vota în această săptămână acordarea de granturi, din bugetul local, către unitățile de învățământ preuniversitar de stat, în vederea premierii elevilor și cadrelor didactice cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare.

Mai exact, vor fi premiați elevii care au obținut media zece la examenul de evaluare națională/bacalaureat, în anul școlar 2020-2021, dar și cadrelor didactice care au contribuit la aceste performanțe.

Suma de bani se va acorda împreună cu o diplomă de excelență în domeniul performanțelor școlare.

În proiectul de hotărâre este anexată lista elevilor și a cadrelor didactice care vor primi recunoaștere din partea Consiliului Local Brăila dar și a Consiliului Județean care contribuie cu 50% din valoarea unei unități.

Astfel, vor fi premiați de la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”: elev – Dragomir Elena Gabriela/cadre didactice – Bogatu Adriana și Botea Carmen, iar de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee”: elev – Beliciu Brian Cristian/cadre didactice – Enache Valentina, Grosu Cornelia și Voinea Daniel.

Tot în această ședință, consilierii vor vota acordarea de granturi pentru unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Brăila cu rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale în anul școlar 2020-2021.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry