CODEX AUREUS – CELE 3 PERGAMENTE

CODEX AUREUS – CELE 3 PERGAMENTE

 

Maine, incepand cu ora 18:00 va dau intalnire la lansarea romanului “CODEX AUREUS – CELE 3 PERGAMENTE”. Evenimentul va avea loc la Centru de Evenimente Bulevard din Braila, Bulevardul Independentei nr 57.

De ce trebuie sa fiti prezenti? Pentru ca Silviu Radu promite! Promite sa ne schimbe viziunea fundamentala pentru ca “poate ar fi interesant din cand in cand sa ne uitam la cateva fapte istorice pentru a intelege care este adevarul”. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe.

 

“Am scris aceasta carte pentru a lasa fascinatia cititorului sa descopere daca ceea ce lectureaza este provenit din istorie sau din imaginatia mea. In romanul Codex Aureus-Cele 3 Pergamente doresc sa-mi transport cititorul acolo unde realitatea aluneca in mod frecvent si pe nesimtite inspre fictiune. Astfel am impartit componentele povestii in functie de criterii pe cat posibil logice. In intamplarile petrecute in realitate toate partile intra oarecum simultan in actiune, fara a putea fi insa sesizata cu claritate intrepatrunderea acestora. In acest roman am combinat faptele cu fictiune incercand sa va ofer plauzibilitatea care sa va captiveze, convingandu-va ca apoi sa urmariti indiciile oriunde ar duce acestea, indiferent de adevar si considerand ca spre deosebire de realitate, fictiunea trebuie sa poata fi urmarita”, declara autorul, Silviu Radu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry