Concerte pentru toate gusturile! Vezi aici cine urca pe scena la Zilele Brailei!

Concerte pentru toate gusturile! Vezi aici cine urca pe scena la Zilele Brailei!

 

 

O surpriza placuta in acest an, de Zilele Brailei, administratia locala s-a dedicat pentru a oferi publicului brailean concerte pentru toate gusturile. Cu astfel de nume mari, chiar si cei mai carcotasi dintre noi isi pot alege o seara pe gustul lor, astfel incat sa marcheze evenimentul cum se cuvine.

“La Zilele Brailei, in perioada 10-12 vom avea Parada Portului Popular si Festivalul National de Folclor “Lina Chiralina”, pe care la aceasta editie, incercam sa-l facem international, asteptam cateva confirmari din strainatate si festivalul va deveni international. Sambata va fi finala acestuia si toti cei care vor reusi sa castige premii vor concerta. Duminica avem un concert foarte interesant, in deschidere va fi ‘The Motans’, iar show-ul principal il va asigura Stefan Banica Junior. Luni si marti vom avea in concert pe faleza pe Ruby intr-o seara si pe Alina Eremia in alta seara(…) iar miercuri, in data de 15, concertul va fi deschis de Irina Rimes, iar apoi Smiley”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Desi costurile unui astfel de eveniment sunt destul de mari, Dragomir spune ca a gasit o portita prin care concertele sa fie accesbilie bugetului local. Casa de Cultura a Primariei este cea care negociaza direct cu impresarii artistilor, astfel incat s-a evitat acordarea unui comision firmelor care intermediaza aceste servicii.

 

 

 

telecredit.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry