Vezi aici cum arata podul facut de japonezi peste Bosfor! Aceeasi firma va face si podul peste Dunare!

Vezi aici cum arata podul facut de japonezi peste Bosfor! Aceeasi firma va face si podul peste Dunare!

 

 

14 poduri in toata lumea! Este portofoliul cu care vin japonezii sa impresioneze autoritatile locale. Din toamna, acestia se vor muta in Braila pentru a deschide santierul. Desi, initial lucrarile trebuiau sa inceapa abia anul viitor, autoritatile locale au ajuns la o intelegere cu firmele contractate, iar daca documentatia va fi eliberata in timp util, anul asta se vor face primii pasi spre contructia efectiva a podului. Constructorii au dorit sa tina cont si de faptul ca debitul Dunarii toamna este mai scazut, iar lucrarile se pot face in conditii optime.

 

 

“Sunt trei grupuri de lucru, unul in Japonia, unul in Bucuresti si unul in Italia, care lucreaza la partea tehnica, este aproape gata tot ce inseamna partea de proiectare. Acest proiect este in desfasurare(…) se poate vizualiza in teren pe partea stanga a digului, cum mergem spre Galati se fac deja studii. Ei au venit in primul rand sa prezinte proiectul si tot ce inseamna detalii tehnice, cu rugamintea ca sa-i ajutam din punct de vedere legal la organizarea de santier si toate documentele, sa puteam sa le dam mai repede(…) cu promisiunea ca din toamna, deja se va organiza santierul si vor incepe prima etapa a acestui mare proiect, efectiv podul peste Dunare” a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac.

In discutiile cu constructorii s-a implicat si primarul Marian Dragomir. Acesta a prezentat podul facut de japonezi peste stramtoarea Bosfor, unul din cele mai mari poduri din lume.

 

 

 

f64.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry