Concurs de machete pentru pictarea vapoarelor care ne intampina la intrarea in oras

Concurs de machete pentru pictarea vapoarelor care ne intampina la intrarea in oras

Castigatorii vor fi premiati cu laptopuri

 

Administratia locala doreste sa schimbe imaginea celor doua vaporase, care ii intampina pe cei care viziteaza orasul nostru, dar si sa modernizeze aspectul exterior al cladirii in care functioneaza Serviciul de Utilitate Publica de Administrare a Fondului Locativ si a Cimitirelor.

“Primaria municipiului Braila a postat pe site-ul propriu, regulamentul pentru restilizarea si vopsirea celor doua vapoare amplasate la intrarea in municipiul Braila, dar si a peretelui de pe cladirea SUPAFLC, reabilitata din fonduri proprii, pe strada Mihai Eminescu, anul trecut. Pentru fiecare proiect se organizeaza o procedura separata, specifica si premiul va fi un laptop. Cele trei premii vor fi oferite in urma analizei unei comisii, asa cum a fost constituita si data trecuta, la care se vor adauga reprezentanti ai Policolor, pentru ca dansii sunt cei care ne-au sustinut cu vopselurile necesare, dar si Directiei Judetene pentru Cultura Braila”, a declarat Marian Dragomir.

Concursul este realizat cu sprijinul partenerului – POLICOLOR România și face parte din cadrul Proiectului Național ”Colorăm România”.