Concurs pentru elevi! “Cetățean european în Anul Centenarului”!

Concurs pentru elevi! “Cetățean european în Anul Centenarului”!

 

 

Centrul Europe Direct Brăila organizează concursul “Cetățean european în Anul Centenarului”, destinat elevilor de gimnaziu din cadrul școlilor gimnaziale din județul Brăila, care va avea loc în data de 5 octombrie 2018.

Concursul va consta în prezentarea unui moment artistic care să exprime/promoveze ideea de cetățean european în anul Centenarului. Momentul artistic va fi prezentat de către o echipa de elevi, coordonați de un cadru didactic. Acesta poate consta în dans, cântec, teatru, poezie, pictură, sculptură, lucrări din materiale reciclabile, flash-mob, alt tip de artă sau combinații între acestea.

Fiecare școală poate desemna o singură echipă alcatuită din cel mult 6 elevi. De asemenea, echipa trebuie să prezinte înainte de începerea evenimentului aprobarea instituției de învățământ.

La concurs pot participa maxim 10 școli gimnaziale din județul Brăila. Admiterea în concurs se va face în ordinea cererilor de înscriere.

Prezentarea va avea loc în data de 5 octombrie 2018, locația și ora vor fi comunicate în timp util școlilor înscrise.

Primele trei școli clasate vor primi următoarele premii:

Locul I – videoproiector

Locul II – televizor LED

Locul III – imprimantă multifuncțională

În vederea participării la concurs contactați-ne pe adresa de email europedirectbraila@gmail.com sau la telefon 0239652706 până la data de 02.10.2018, ora 16:00.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry