La mai puțin de 6 luni de la pensionare, s-a stins din viață! Judecătorul Traian Bucălău, regretat de toți cei care l-au cunoscut!

La mai puțin de 6 luni de la pensionare, s-a stins din viață! Judecătorul Traian Bucălău, regretat de toți cei care l-au cunoscut!

 

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat la data de 23 aprilie 2018, decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Brăila a lui Traian Bucălău prin pensionare, la data de 29 aprilie 2018.

Decizia Administrației Prezidențiale vine după ce la data de 2 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului anual pentru menţinerea în funcţie a lui Traian Bucălău, judecător la Tribunalul Brăila, după împlinirea vârstei de 65 ani, începând cu data de 29 aprilie 2017, până la data de 29 aprilie 2018.

Judecatorul Traian Bucălău a fost Președinte al Tribunalului Brăila, iar înainte de a accede în această funcție, în 2006, el s-a facut remarcat atunci când a reclamat o colegă judecătoare la CSM pentru faptul că a depus mărturie în favoarea unui ziarist într-un proces penal. În anul 2011 el a mai apărut în atenția presei naționale după ce se afla în topul magistraților, ocupând locul 13 în ceea ce privește veniturile încasate.

Avocații și notarii din Brăila au umplut rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe pentru familia judecătorului.

Înmormântarea are loc sâmbătă, la ora 11.00, la Cimitirul Sf Constantin și Elena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry