Deputatul PNL Vasile Varga spune că naveta elevilor va fi decontată integral, în limita distanței de 50 km

Deputatul PNL Vasile Varga spune că naveta elevilor va fi decontată integral, în limita distanței de 50 km

 

 

Trei parlamentari brăileni au răspuns invitației Consiliului Județean al Elevilor, de a participa la o consultare în orașul Ianca, cu privire la modificarea legislației care permite decontarea transportului elevilor.

La întâlnire au participat Emilia Meiroșu – deputat PSD, Vasile Varga –deputat PNL și Florin Mircea – deputat PSD.

Am răspuns, astăzi, provocării Consiliului Județean al Elevilor și am mers la Ianca, la o discuție despre una dintre problemele cu care se confruntă: decontarea transportului pentru elevii navetiști, un subiect băgat sub preș de fosta guvernare.

Ei au înțeles că, în urma ordonanței emise de Cabinetul Orban, naveta le va fi decontată integral și nu vor mai fi nevoiți să se lupte cu birocrația. Banii vor fi achitați zilnic, pe baza documentelor depuse de societățile de transport, în limita distanței de 50 de kilometri sau de 8 ori pe semestru, pentru cei care stau la internat sau în gazdă.

Mărturisesc că, pentru mine, întâlnirile cu tinerii sunt întotdeauna interesante, pentru că ei vorbesc mereu deschis și fără teamă, mai ales când aduc în discuție dificultățile lor”, a declarat deputatul PNL, Vasile Varga.

Nu au răspuns la invitație deputatul PNL – Antoneta Ioniță, deputatul PSD – Nicu Niță, senatorul PSD – Ion Rotaru și senatorul ALDE – Mihai Ruse.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry