Dragomir si Chiriac si-au luat in serios rolul de bibliotecari

Dragomir si Chiriac si-au luat in serios rolul de bibliotecari

 

Cititorii care au ajuns ieri la Sectia Imprumut carte pentru adulti au avut parte de o surpriza placuta: in rolul de bibliotecar l-au gasit pe Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean Braila. Acesta a raspuns invitatiei de a fi bibliotecar pentru o ora, preluand atributia de a imprumuta si descarca documentele de la cititori. Intr-o atmosfera de prietenie, Francisk Iulian Chiriac le-a oferit un semn de carte si le-a urat lectura placuta.

“Am fost, pentru o ora, in pielea unui bibliotecar, acceptand astfel provocarea directorului Bibliotecii Judetene “Panait Istrati”. Un lucru nou pentru mine, dar atat de obisnuit pentru cei care fac acest lucru in fiecare zi. Am aflat cu aceasta ocazie circuitul cartilor care pleaca din biblioteca catre cititor sau care se intorc la destinatie dupa ce au fost citite. Toate acestea, cu ocazia Zilei Bibliotecarului. Acum pot afirma ca nu e simplu deloc sa fii bibliotecar, dar e frumos sa te afli in mijlocul cartilor!”, a declarat Chiriac.

 

Primarul Municipiului Braila, Viorel Marian Dragomir a aflat cum este sa fii bibliotecar, la Sectia de Imprumut Carte pentru Copii, Ludoteca din cadrul Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila.

Mai mult, primarul Brailei, Viorel Marian Dragomir, le-a citit pustilor din clasa I de la Liceul de Arta „Hariclea Darclée”, indrumati de profesor invatamant primar Liliana Mateescu, povestea “Muzicantii din Bremen” si i-a ajutat sa coloreze, oferindu-le in dar un semn de carte cu autograf.

Alaturi de primarul Brailei s-au aflat viceprimarii Doinita Ciocan si Alexandru Jantea Crican.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry