Grupul Nino Nino alături de Ansamblul Folcloric Spicul vor susține la Siliștea un spectacol de cântece şi dansuri populare

Grupul artistic de copii Nino Nino străbate oraşul de peste patru ani, oferindu-le brăilenilor activităţi de reportaj și evenimente culturale. În cadrul proiectului Hai cu noi în Bărăgan! desfășurat la Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii Județene Panait Istrati, copiii de la Nino Nino şi-au propus să ia la pas şi judeţul Brăila.

Siliştea, localitate care în trecut era denumită Nazâru, este următoarea comună din judeţ pe care copiii o vor vizita, după ce anul trecut au fost la Unirea, Valea Cânepii, Chiscani şi Măxineni.

Pe data de 30 martie 2024, de la ora 10:00, micii artiști îşi vor continua călătoria în Bărăgan şi vor porni la drum pentru a se întâlni la Căminul Cultural din Siliștea cu copiii Ansamblului Folcloric Spicul, coordonat de prof. Săndica Damache, instructor coregraf. Grupul Nino Nino va susţine un spectacol şi va prezenta cu argumente De ce este bine să citim?, iar Ansamblul Spicul va prezenta o suită de cântece şi dansuri populare şi va povesti musafirilor despre frumuseţea plaiurilor din Bărăgan.

Gazdele, Primăria Comunei Siliștea, Școala Gimnazială Siliștea şi Ansamblul Folcloric Spicul îi aşteaptă cu mult drag pe copiii de la Brăila să le calce pragul!

Călăuzele călătoriei sunt: primarul Ilie Efteme, prof. Săndica Damache, prof. Măriuța-Doinița Țiparu, Doiniţa Mihaela Stanciu, bibliotecar și Lică Barbu, scriitor și coordonator al Grupului Nino Nino.

Călătoria în Bărăgan continuă, iar comunicarea şi prietenia vor fi liantul de bucurie în universul copilăriei!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry