„Hai cu noi în Bărăgan!” | Hora Măxinenilor și grupul artistic Nino Nino vă așteaptă la Căminul Cultural din Măxineni

Grupul artistc de copii NINO NINO străbate oraşul Brăila de peste patru ani, oferindu-le brăilenilor activităţi de reportaj și evenimente culturale. În acest an, copiii şi-au propus să ia la pas şi judeţul Brăila.

Prin proiectul „Hai cu noi în Bărăgan!” NINO NINO a poposit în această vară în comunele Unirea şi Chiscani. Iată că, în aceste zile ale sărbătorilor de iarnă, copiii şi-au organizat o altă călătorie în Bărăgan, mai precis la Măxineni.

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 12:00, la Căminul Cultural din Măxineni grupul NINO NINO va susține un spectacol pentru copiii din comună, iar alături de ei vor fi Titica Ioniţă – instructor la Ansamblul Folcloric „Hora măxinenilor” şi Vlad Mihalcea – preot.

Un spectacol de dansuri folclorice, urmat de concursuri pe teme de cultură generală şi schimburi de experienţă dintre copiii din Brăila şi cei din Măxineni, vor oferi tuturor celor prezenți un eveniment magic în prag de sărbători.

Călătoria în Bărăgan continuă cu ajutorul organizatorilor: Doinița Mihaela Stanciu, bibliotecar și Lică Barbu, coordonatorul grupului NINO NINO.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry