Interviurile Centrului! Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Femeii!

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în data de 6 martie 2023, pentru celebrarea Zilei Internaționale a Femeii, evenimentul cultural Interviurile Centrului, avându-i ca invitați speciali, pe elevii clasei a III-a B a Liceului de Arte Hariclea Darclee – prof. Mădălina Done Calomeiț.

Ziua Femeii este o ocazie specială prin care copiii își arată iubirea față de ființa cea mai dragă din lume, mama iar organizatorii vor prezenta în cadrul acestui eveniment cum se vede această sărbătoare prin ochi de copil, o zi de trăit moment cu moment.

Vă invităm să fiți martorii câtorva declarații de iubire, gânduri senine și din suflet, ale acestor copii, de vârste diferite, fiecare pentru mama lui, un îndemn către noi toți spre a zâmbi și de a ne strânge copilul în brațe.

Evenimentului Interviurile Centrului va avea loc în Sala Pro Arte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila,  începând cu ora 10ºº şi va fi transmis live, pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry