„Poezie la vârsta a III-a” | 12.01, începând cu ora 10:00, în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila!

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila vor găzdui în data de 12.01.2024, începând cu ora 10:00, activitatea culturală Poezie la vârsta a III-a, desfășurată sub egida La o cafea despre Brăila, dedicată zilei Culturii Naționale, sărbătorită din anul 2011 pe data de 15 ianuarie pentru a omagia personalitatea şi contribuţia poetului Mihai Eminescu la cultura şi literatura română.

La aceasta manifestare vor participa seniori, membri ai Uniunii Județene a Pensionarilor din Brăila, coordonați de dna Tinca Rusu Preda, ce vor aduce un omagiu culturii, în general si poetului național al românilor, Mihai Eminescu, in special, prin momentele artistice, cu o deosebită încărcare emoțională.

Evenimentul, deja unul de tradiție în comunitatea brăileană, reunește, lună de lună, persoanele de vârsta a III-a, iubitoare de cultură, oameni minunați, adunați în locul și momentul în care poezia și dialogul se vor contopi, într-o lume a frumosului și a inspirației, într-un cadru ce facilitează şi încurajează legăturile interumane și schimbul de idei, prin acest tip de activități cultural-artistice ce permit și stimulează participarea la viaţa socială.

Poezie la vârsta a treia, din data de 12 ianuarie 2024 va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila, începând cu ora 10:00.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry