Pregatiti de BAC? Luni incepe sesiunea de toamna!

Pregatiti de BAC? Luni incepe sesiunea de toamna!

 

 

Peste 45.000 de absolventi de liceu s-au inscris la sesiunea de toamna a Bacalaureatului. Luni, 20 august, candidatii vor da examenul scris la Limba si literatura romana. Probele orale de la BAC vor fi sustinute abia dupa testele scrise. Primele rezultate vor fi afisate, in centrele de examen si pe bacalaureat.edu.ro, pe 1 septembrie.

Sesiunea august – septembrie 2018 a Bacalaureatului incepe cu examenele scrise, programate dupa urmatorul calendar:  20 august – Limba si literatura romana/E)a, 21 august – Limba si literatura materna/E)b,  22 august – proba obligatorie a profilului/E)c si 23 august: proba la alegere a profilului si specializarii/E)d.

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (proba A) se desfasoara in zilele de 24 si 27 august si este urmata de evaluarea competentelor in limba materna (proba B) in 28 august. Evaluarea competentelor digitale (proba D) are loc in intervalul 29 – 30 august, iar evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala (proba C) este programata in zilele de 30 si 31 august.

Primele rezultate de la BAC – sesiunea de toamna – vor fi afisate in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat.edu.ro, in data de 1 septembrie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry