Mihai Tudose: “Eu cred ca este nevoie de o discutie in partid si nu numai pe temele supuse atentiei de dna Andronescu”

Mihai Tudose: “Eu cred ca este nevoie de o discutie in partid si nu numai pe temele supuse atentiei de dna Andronescu”

 

 

Mihai Tudose ii ia apararea Ecaterinei Andronescu. Fostul premier considera ca discutiile in contradictoriu ar trebui sa nu vada lumina tiparului si sa fie purtate doar in sanul partidului.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat ca in PSD este nevoie de o discutie privind problemele ridicate de Ecaterina Andronescu si Niculae Badalau in scrisorile adresate partidului.

Eu cred ca este nevoie de o discutie in partid si nu numai pe temele supuse atentiei de dna Andronescu. A fost si scrisoarea dlui Badalau din ianuarie, da? Si aceea a ramas, cumva, nediscutata. Poate gresea, dar hai sa vorbim inauntru si cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu detine adevarul absolut”, a declarat Mihai Tudose pentru Mediafax.

Fostul premier a mai catalogat ca fiind „un nonsens” gestul liderilor judeteni PSD care au criticat-o pe Ecaterina Andronescu.

Nu inteleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei infierand exprimarea publica. Pai nu vi se pare ca ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care infiereaza public luarea de pozitii in public? Haideti sa ne pastram pentru discutiile din partid. Plus tonul folosit. Putem sa fim sau sa nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimanui, e opinia domniei sale”, a mai declarat Mihai Tudose.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea.

Urgenta si dramatismul acestor zile fierbinti de august, cand ne aflam deja in al 12-lea ceas, cand inca mai putem face ceva pentru a ne salva ca tara si ca partid de la un dezastru major, spre care ne indreptam vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor si ca cetatean al Romaniei, fac un apel cat se poate de responsabil la toti colegii factori de decizie in acest moment ai PSD, la toti cei care odata au ocupat asemenea pozitii in PSD si la Presedintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „sa nu dam foc” tarii si PSD-ului. Ceea ce se intampla in acest moment in PSD si in tara nu este in regula, s-a mers si s-a ajuns totusi prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat sa decontam absolut toate facturile acestei situatii critice. Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate si sa dam vina pe altii. Noi am fost votati sa guvernam, nu sa ne plangem si sa dam vina pe altii, avem obligatia fata de tara si fata de toti membrii PSD sa fim un partid responsabil si sa nu ii dezamagim“, potrivit senatorului PSD.

Andronescu afirma ca PSD trebuie sa ia „urgent” doua decizii: sa propuna „un guvern PSD de super profesionisti”, iar liderul PSD Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry