Primarul le-a mulțumit copiilor și părinților care au participat la Școala de Vară!

Prima ediție a școlii de vară a avut loc la Brăila, luna trecută, sub coordonarea lui Gabriel Ion, fondator al Forumului Tinerilor din Brăila România.

Organizatorii au pregătit peste 80 de ateliere, cursuri, jocuri de comunicare și proiecte dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3-13 ani și tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 ani.

”Vreau să-i mulțumesc în mod special consilierului Gabriel Ion, pentru că el s-a ocupat de cea mai mare parte a activităților, dar și celorlalți colegi implicați. Au participat aproximativ 2100 de tineri la aceste evenimente care s-au desfășurat pe parcursul a mai multor zile și în diverse locații, inclusiv cu ateliere practice.

Numărul de copii a fost foarte mare, noi nu ne-am așteptat la o participare atât de intensă și vreau să le mulțumesc tuturor părinților care au trimis copiii la aeste evenimente, dar mai ales copiilor care au fost foarte implicați. Cu siguranță la anu vom pregăti și cea de-a doua ediție”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Printre activitățile școlii de vară s-au numărat:

  • excursii în Insula Mică a Brăilei,
  • vizite la stupine, unde tinerii au văzut cum trăesc albinele și cum se produce mierea
  • vizite la Gradina Zoologică
  • acțivități în Parcul Monument

Mai jos regăsiți lista completă a atelierelor de care au beneficiat peste 2000 de tineri brăileni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry