Uniți în cuget și-n simțiri! Spectacol de muzică pop-rock și folk dedicat Unirii Principatelor Române!

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în data de 21 ianuarie 2023, începând cu ora 15:00, evenimentul cultural desfășurat sub egida Uniți în cuget și-n simțiri, un program artistic, spectaculos și impresionant de muzică pop-rock și folk.

Organizatorii au pregătit publicului un vast program artistic la care vor lua parte un nume sonor al peisajului cultural artistic brăilean, respectiv Trupa Antic, o trupă cu multe performanțe artistice în palmares, ce nu își poate imagina viața fără muzică și fără legătura magică creată între artist și oamenii care îi ascultă și care propune pentru ziua de duminică, 21 ianuarie 2024 un spectacol de muzica live, o experiență plină de energie și culoare.

Sunteți invitați să descoperiți povestea din spatele fiecărei piese din spectacol, fie că este vorba de Pasăre rară, Odată tu, Odată eu sau Floare de cais, versuri pline speranțe, vise, gânduri, clipe bune sau iubiri.

Evenimentul cultural-artistic desfășurat sub egida Uniți în cuget și-n simțiri, un prilej minunat de a celebra cu entuziasm și energie proaspătă dragostea față de cei dragi, pe acordurile splendide de chitară, prin interpretările superbe și prin tonul și stilul distinctiv al soliștilor ce vor urca pe scenă, va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila.

Intrarea este liberă și se va face doar pe bază de invitații, în număr limitat, cu titlu gratuit, obținute de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.     

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry