Polițiștii au descoperit 2 pliculețe cu o substanță solidă de tip cristal și 2 bancnote cu urme de praf alb, în mașina unui tânăr brăilean!

Pe timp de noapte, polițiștii fost prezenți pe drumurile publice din județ pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Astfel, la data de 15 ianuarie a.c., ora 01:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila, au oprit în trafic un tânăr de 28 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe Bulevardul Dorobanților.

În urma controlului mașinii, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 pliculețe ce conțineau substanță solidă de tip cristal și 2 bancnote cu urme de praf alb.

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry