18 Tehnici fundamentale de Parenting – 24 octombrie, în Brăila

18 Tehnici fundamentale de Parenting – 24 octombrie, în Brăila

 

 

Începând din 2017 și continuând cu 2018, Seminarul de Parenting este prezentat de o echipă de traineri cu experiență și în același timp părinți dedicați.

Seminarul de Parenting este ACELAȘI, asa cum a fost creat de Urania Cremene, chiar dacă este prezentat de mai mulți traineri. Echipa de traineri păstrează aceiași rețetă originală la care adaugă câteva exemple din viața personală.

Despre Urania Cremene, autoarea seminarului

Urania Cremene este mamă, autor și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator de programe de învățare.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni, majoritatea dintre ei middle sau top manageri și proprietari de companii.

Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune. În 2010 a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului și a început să-și dedice activitatea părinților și copiilor România.

În ultimii 3 ani, Urania a organizat și susținut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 50.000 de părinți din toată țara.

 

 

Cei care doresc să participe se pot înscrie online pe site-ul uraniacremene.ro

Seminarul este GRATUIT!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry