A fost RĂPITĂ! Fetiță de 13 ani, din Scorțaru Nou, violată ore întregi de un vasluian! Agresorul nu a fost reținut!

Agresorul, în vârstă de 22 de ani, din informațiile transmise de IPJ Vaslui, avea o relație online cu verișoara victimei, în vârstă de 18 ani. După o perioadă de socializare, cei doi s-ar fi hotărât să se întâlnească.

Ajuns la Brăila, în localitatea Scorțaru Nou, individul nu a mai reușit să dea de tânără, în schimb s-a întâlnit cu verișoara acesteia, în vârstă de numai 13 ani.

Minora a fost răpită de vasluian și un prieten al acestuia, care l-a însoțit în drumul spre Brăila. Ajunși înapoi la locuința agresorului, în localitatea Băcani, județul Vaslui, tânărul și-a bătut joc de copilă. Minora a fost bătută și violată ore întregi.

Într-un târziu, când bestia a obosit, fata a reușit să-și sune mama care la rândul ei a luat legătura cu Poliția.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au stabilit faptul că, la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, ne-a precizat Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

Suspectul despre care vorbește Poliția Vaslui nu a fost reținut până la acest moment. Se pare că sunt așteptate rezultatele expertizei ADN.

“Se efectuează în continuare cercetări în dosarul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. La finalizarea cercetărilor va fi înaintat cu propunere legală”, a mai transmis IPJ Vaslui.

Părinții fetei ar fi alertat polițiștii brăileni de dispariția minorei, însă nu a fost emisă nicio alertă. În schimb, polițiștii au reținut imaginile de pe camerele de supraveghere din localitatea de domiciliu a fetei.

“Am fost contactat de Poliție pentru a preda imaginile de pe camerele de supraveghere. A venit cu mașina și a luat-o”, ne-a declarat Nicușor Vasilache, primarul comunei Scorțaru Nou.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry