Atenție brăileni! Vezi aici, care sunt școlile care își suspendă cursurile!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea anumitor cursuri în trei instituții de învățământ de pe raza municipiului Brăila.

Se suspendă cursurile școlare pentru clasa a VIII-a A din cadrul Şcolii Gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza” Brăila, începând cu data de 18.09.2020, conform hotărârii Consiliului de Administrație nr. 2320/18.09.2020, și se dispune menținerea măsurii de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 14 zile.

Se suspendă cursurile preșcolare pentru Grupa mare nr. 1 din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 37 Brăila, începând cu data de 18.09.2020, conform hotărârii Consiliului de Administrație nr. 1598/18.09.2020, și se dispune menținerea măsurii de suspendare a cursurilor preșcolare pe o perioadă de 14 zile.

Se suspendă cursurile școlare pentru clasa a XI-a F – Grupa nr. 1 din cadrul Colegiului Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci” Brăila, începând cu data de 19.09.2020, conform hotărârii Consiliului de Administrație nr. 1965/18.09.2020, și se dispune menținerea măsurii de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 14 zile.

Unitățile de învăţământ menționate mai sus vor respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii și ministrului educaţiei şi cercetării.

Reluarea cursurilor menționate, se dispune prin Hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică a Județului Brăila și cu informarea unității de învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry