Beat și fără permis, un tânăr din comuna Traian a fugit din carantină!

În această dimineață, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un vehicul pe raza orașului Ianca.

Întrucât, emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,47 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a constatat și faptul că acesta figura în carantină la domiciliu, fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

Totodată, pe numele său  a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry