Candidat la funcția de primar, al orașului Făurei, CONDAMNAT pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată!

Mocanu Gabriel Grigore, candidat din partea Partidului ProRomânia la funcția de primar al orașului Făurei, a fost chemat la judecată chiar de instituția pe care vrea să o conducă.

Condamnarea a venit în 2018, prin Hotarârea 84/2018 din 28.06:

”În temeiul art. 290 alin. 1 vechiul cod penal , cu aplicarea art. 63 alin. 3 teza a doua cod penal, și art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă inculpatul Mocanu Grigore Gabriel, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2000 lei pentru comiterea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu aplicarea art. 5 alin. 1 din codul penal nou. Atrage atenția inculpatului asupra disp. art. 63 indice 1 din vechiul Cod penal privind înlocuirea pedepsei amenzii. În baza art. 274 alin. 1 Cod proc. pen., obligă inculpatul Mocanu Grigore Gabriel la plata sumei de 430 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat (330 lei la urmărirea penală şi 100 lei la camera preliminară şi judecată în fond)”, se arată pe site-ul Judecătoriei Făurei. Hotărârea nu a fost definitivă, Mocanu având termen de 10 zile pentru a formula un apel.

Astăzi, Mocanu Gabriel Grigore pare un om reabilitat care vine în fața locuitorilor orașului Făurei pentru a le cere votul, pentru funcția de primar.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry