Ce s-a ales de moștenirea lui Sorin Costin? Fiul omului de afaceri prins de polițiști drogat și cu averea în portbagaj!

Mădălin Costin, fiul lui Sorin Costin, om de afaceri din Brăila, a fost prins drogat la volan de polițiști. În plus, în portbagajul mașinii acestuia a fost descoperită suma de 400.000 de euro, patru kilograme de aur și 7.000 de lei.

Totodată, în urma controlului efectuat, asupra sa și în vehicul au fost descoperite obiecte tăietor-înțepătoare.

În ciuda faptului ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice acesta a ieșit pozitiv și la alcoolemie cu o concentrație de 0,07 mg/l.

Lui Mădălin Costin I s-au recoltat probe de sânge, pentru a se confirma prezența în corpul său a substanțelor halucinogene depistate de polițiști cu drug-test.

Tatăl acestuia, Sorin Costin, administratorul operatorului portuar Hercules SA, a murit la finalul anului 2022, când a suferit un infarct în timpul unei partiede de vânătoare.

În cauza sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și spălare de bani

,se arată în comunicatul poliției.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry