Centura de siguranță îți salvează viața! Acțiunea SEATBELT și în Brăila!

Centura de siguranță îți salvează viața! Acțiunea SEATBELT și în Brăila!

 

 

Acțiunea SEATBELT, în cadrul căreia desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

Reamintim faptul că săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

Astfel, mâine, 15 martie a.c., începând cu ora 12:00, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila vor desfăşura o acţiune ce vizează reducerea consecințelor accidentelor rutiere prin sancționarea abaterilor referitoare la neutilizarea centurilor de siguranță, respectiv a dispozitivelor de fixare în scaune pentru copii omologate, nefolosirea căștilor de protecție sau folosirea telefoanelor mobile fără dispozitive de tip ”mâini libere”.

În Brăila, polițiștii rutieri au organizat un filtru în fața Palatului Adinistrativ, unde au adus la cunoștința participanților la trafic care sunt avantaje centurii de siguranță, în special în cazul unui accident.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry