Brăila vrea autostrăzi! Mii de brăileni s-au alăturat campaniei #șîeu!

Brăila vrea autostrăzi! Mii de brăileni s-au alăturat campaniei #șîeu!

 

 

Campania “România vrea autostrăzi”, care îndeamnă la 15 minute de grevă generală pe 15 martie a crescut de la zi la zi și acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, școli, asociații, sindicate, magazine și ONG-uri. Reamintim că ideea îi aparține antreprenorului Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit în mod simbolic primul metru de autostradă în Moldova. Foarte mulți vor opri lucrul timp de 15 minute, în alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explică în mesaje cum lipsa de autostrăzi le afectează business-ul.

Campania „România vrea autostrăzi”, inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, are și un imn oficial. Melodia se intitulează „#șîeu” și este interpretată de TRUPA 9 feat. Vikloth.

Clipul video începe cu Ștefan Mandachi așezat pe o bordură: „Te-ai săturat? Și eu. Fii tu!”, spune omul de afaceri. În videoclip apar mai multe persoane publice, printre care jurnaliști sau fotbaliști cunoscuți, care militează pentru construcția de autostrăzi în România.

Vineri, 15 martie, ora 15.00 – pentru 15 minute #șîeu