Cinci bărbați au crezut că fraieresc polițiștii cu adeverințe false, de la diferite societăți! S-au ales cu amenzi și dosare penale!

La data de 16 aprilie, polițiștii brăileni l-au identificat în trafic pe un șofer, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce se deplasa cu autoturismul, împreună cu alți doi pasageri, pe raza județului Brăila.

Atât șoferul, cât și unul dintre pasageri, le-au înmânat polițiștilor adeverințe de angajator, emise de către o societate, din care rezulta că sunt angajați ai acesteia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbații în cauză nu figurează ca angajați ai unității respective.

Toți ocupanții vehiculului au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru încălcarea restricțiilor de circulație, întrucât aceștia nu dețineau niciun document care să le justifice deplasarea.

De asemenea, în cauză polițiștii au întocmit și dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Tot în ziua de 16 aprilie, polițiștii brăileni i-au identificat în trafic și pe doi bărbați din municipiul București, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe DE 584.

Atât șoferul, cât și pasagerul, le-au înmânat polițiștilor adeverințe de la angajator însă, în urma verificărilor, a rezultat că aceștia nu figurează ca angajați ai societății emitente.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru încălcarea restricțiilor de circulație.

Totodată, în cauză polițiștii au întocmit și dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry