Crimă odioasă în Lanurile! Suspecta se pare că ar fi avut complici care au ajutat-o să-și ciopârțească jumătatea

Crimă odioasă în Lanurile! Suspecta se pare că ar fi avut complici care au ajutat-o să-și ciopârțească jumătatea

 

  • Sora lui Mihalache, sau Meluță cum îi spuneau prietenii, a alertat poliția, iar bănuită de crimă este chiar soția lui, Mariana Lupu

 

 

Bucăți din cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Lanurile, comuna Viziru, au fost găsite, sâmbătă și duminică, în casa unde locuise împreună cu soția sa. Bărbatul fusese dat dispărut anul trecut în luna februarie de una dintre surorile sale.

În urmă cu câteva zile au fost descoperite în WC-ul casei actele și hainele, sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, i-au fost găsite picioarele, iar astăzi i-a fost găsit capul în podul casei. Trupul i-a fost găsit îngropat în coșar și învelit cu plapumă, bărbatul fiind îmbrăcat în pijamale. Cei care au descoperit părți din trupul bărbatului au fost doi bărbați pe care sora lui Lupu îi chemase să facă curățenie în casă și în curte.

Soția sa le-a spus apropiaților că Lupu Mihalache ar fi plecat de la domiciliu în decembrie 2016, însă Poliția a fost alertată de dispariția sa abia în februarie 2017. Soția a sustinut că bărbatul plecase la munca în străinatate, după ce în ultima perioadă fusese polițișt comunitar.

De altfel sătenii spun că femeia ar fi avut un complice, ea singură nu ar fi putut să-l târască pe bărbatul care era înalt și solid, relatează realitateadebraila.net.

Mariana Lupu a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Întrebată de jurnaliști dacă soțul o bătea, Mariana a răspuns: ”Ăsta nu era un motiv ca să-l omor eu, nu i-am făcut nimic!”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry