Peste 2000 de brăileni, la ultima etapă a Cupei Macec!

Peste 2000 de brăileni, la ultima etapă a Cupei Macec!

 

 

În prima manșă, brăileanul Gabriel Comănescu a fost exclus de la start, la reluarea manșei, după ce la primul start a căzut în curbă, fiind înlocuit de un alt brăilean, Ștefan Popa, iar slovacul Danko a abandonat înaintea startului. Manșa a fost câștigată de polonezul Wojdilo, urmat de Andrei Popa și Ștefan Popa. Manșa a doua a fost câștigată de Marco Levishyn din Ucraina.

În manșa a treia Florin Barabași l-a înlocuit pe ucraineanul Rozaluk și a terminat cursa pe locul 3, profitând de faptul că în al doilea tur Vitaliy Lysak a căzut. Manșa a fost câștigată în final de polonezul Tudziez. În manșa a patra brăileanul Alexandru Toma s-a clasat pe locul 3 și a acumulat un punct, manșa fiind câștigată de cehul Jaroslav Petrak.  În manșa a patra Gabriel Comănescu a căzut în primul tur de pistă și a fost exclus, iar Lysak nici nu s-a prezentat la start. Manșa s-a reluat cu doi sportivi la start și a fost câștigată de cehul Skurla. Manșa a șasea a fost câștigată de polonezul Liszka, iar Andrei Popa s-a clasat pe locul 3, acumulând încă un punct în clasamentul general.

În cea de-a șaptea manșă cehul Patrick Mikel s-a clasat pe primul loc, iar Alexandru Toma a terminat pe locul 3. În manșa a opta Florin Barabașu l-a înlocuit Rozaluk, dar brăilenaul a abandonat, manșa fiind câștigată de Levishyn. În manșa a noua Gabriel Comănescu a căzut cam în aceeași zonă în care a făcut-o și în manșa a cincea și a fost exclus. Manșa s-a reluat cu 3 sportivi la start și a fost câștigată de polonezul Liszka.

Manșa a 10-a a adus la start trei brăileni. Din păcate cursa a fost câștigată de cehul Skurla, urmat de Andrei Popa și Alexandru Toma. Florin Barabașu s-a clasat pe locul 4, fără nici un punct. În manșa a 11-a Ștefan Popa l-a înlocuit la start pe Lysak, dar a terminat manșa pe ultimul loc. Primul a trecut linia de sosire Levishyn din Ucraina. Următoarea manșă a fost câștigată după restart de polonezul Wojdylo. La primul start, manșa a fost anulată după un accident în care polonezul Tudziez s-a urcat cu motorul pe cehul Mikel, aflat pe primul loc la acel moment.

În manșa a 13-a Comănescu a fost din nou în afara startului, iar Florin Barabașu, care l-a înlocuit pe Rozaluk, a terminat pe locul 3. Manșa a fost câștigată de cehul Mikel. Levishyn a câștigat următoarea manșă, în care Andrei Popa s-a clasat pe locul 2, devansându-l pe Milan Manev.  Manșa a 15-a a fost câștigată de cehul Skurla. Manșa a 16-a a fost câștigată de polonezul Wojdylo. În această manșă Alexandru Toma s-a clasat pe locul 3, iar Ștefan Popa a terminat pe ultimul loc. Manșa a 17-a a avut la start doar doi alergători. Levishyn a câștigat lupta cu Alexandru Toma și și-a încheiat evoluția pe pista de la Brăila cu toate cele cinci manșe câștigate. Următoarea manșă a fost câștigată de cehul Petrak, urmat de compatriotul său Mikel, iar brăileanul Andrei Popa a terminat pe locul 3. Ștefan Popa s-a clasat al patrulea. Polonezul Liszka a câștigat penultima manșă a etapei de la Brăila, manșă în care Florin Barabașu nu a acumulat nici un punct. Ultima manșă a fost câștigată de polonezul Wojdylo.

În clasamentul final pe primul loc s-a clasat Marco Levishyn din Ucraina, cu 15 puncte, urmat de polonezul Patrick Wojdylo cu 14 puncte. Pe locul 3 s-a clasat polonezul Prezemyslaw Liszka, cu 13 puncte. Dintre sportivii omâni, cele mai multe puncte au fost câștigate de Andrei Popa, cu 8 puncte. Alexandru Toma a acumulat 6 puncte, Florin barabașu două puncte, iar Ștefan Toma a acumulat un punct. Gabriel Comănescu nu a primit nici un punct, de altfel el nereușind să termine nici o manșă în care a concurat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry