Doi polițiști din cadrul Secției 4, Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au murit carbonizați în urma unui tragic accident rutier!

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul autospecialei de poliție, un agent de 45 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul, o femeie în vârstă de 21 ani, ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați).

La fața locului s-au prezentat două autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU Dunărea Brăila și o ambulanță SMURD.

Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, mesaj transmis de IGPR.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry