Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

La data de 13.12.2020, ora 11:40 polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 584, pe raza localității Vărsătura a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autovehicul, a fost tamponat in partea din spate de către un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 ani, din comuna Tichilești.

 În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 70 de ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezutate fiind negative.

În cauză a fost întocmit doasr penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 12 decembrie  a.c., ora 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din jud. Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,60 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry