Dumitru Popa s-a stins din viață! Fostul prefect al Brăilei a murit după o lungă și grea suferință!

Fostul prefect al județului Brăila în timpul guvernelor Emil Boc și Răzvan Ungureanu, Dumitru Popa a decedat astăzi după o lungă și grea suferință. Popa avea 62 de ani și era căsătorit.

Dumitru Popa, a fost director al Agenției Județene de Protecție a Mediului între 2005 și 2006, apoi a fost subprefect al județului Brăila în perioada 2006-2009 și prefect din octombrie 2009 până în anul 2012, când a fost schimbat din funcție odată cu venirea la guvernare a USL și înlocuit cu Mihaela Marcu.

Din septembrie 2013, după ce a fost demis din funcția de inspector guvernamental, Popa a fost numit director al Direcției relații contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate a Județului Brăila.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii Sf. Parascheva de pe strada Mihai Bravu.

Vestea decesului a venit din partea deputatului liberal Vasile Varga, care a transmis un mesaj în memoria fostului prefect, Dumitru Popa.

”Cu tristete am aflat în această dimineață că Dumitru Popa, fost prefect al Brăilei, a murit! Deși ne-am aflat de multe ori în zone politice opuse, i-am admirat și apreciat întotdeauna calitatea umană și dorința sinceră de a face bine. Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis deputatul liberal Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry