E panică man! 38 de pliculețe cu substanțe vegetale, confiscate!

E panică man! 38 de pliculețe cu substanțe vegetale, confiscate!

 

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii brăileni l-au depistat, pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din județul Buzău, având asupra lui 38 de pliculețe cu substanțe vegetale.

La data de 08.10.2018, ora 12:40, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică i-au identificat, pe strada Plevna din municipiu, pe doi tineri, cu vârste de 17 și 20 de ani, din județul Buzău.

Cu ocazia efectuării controlului corporal al acestora, polițiștii au găsit asupra tânărului de 20 de ani 38 de pliculețe ce conțineau substanțe vegetale, mărunțite, de culoare verde, autosigilante transparente cu efect halucinogen.

Tot ieri, polițiștii l-au depistat și pe un brăilean de 32 de ani, în timp ce se afla pe o bancă de pe strada General Eremia Grigorescu și fuma o țigară confecționată artizanal, care emana un miros puternic înțepător.

În urma controlului corporal al acestuia, polițiștii au găsit asupra sa două pachete de foițe folosite la confecționarea de țigări.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției, iar în cauză a fost întocmite lucrări generale pentru deţinerea de substanţe interzise, care au fost confiscate, urmând ca verificările să fie preluate și continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, conform competențelor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry