Jantea îi răspunde lui Boboc: ”Normalitatea asta este dată de această echipă și de domnul primar”

Jantea îi răspunde lui Boboc: ”Normalitatea asta este dată de această echipă și de domnul primar”

 

 

Săptămâna trecuta, liberalul Cătălin Boboc a înțepat, printr-o declarație acidă, administrația locală, cu privire la asfaltările din Braila.

Bun, se asfaltează… Asta ar trebui să se întample. Nu e nimic „uau” în asta. Chiar nu e! Se mătură… Da, asta trebuie să se întâmple în oraș! Nu avem o perspectivă. Avem o situație tristă. Tragedia este că nu avem cu adevărat un proiect de dezvoltare pe termen scurt și mediu, să vedem unde o să fim peste ceva timp, să știm ce se va întâmpla peste ceva timp”, a precizat liberalul pentru site-ul debraila.ro.

În replică, viceprimarul Alexandru Jantea a profitat de conferința de presă pentru a-i răspunde liberalului. Jantea a atras atenția asupra faptului că tocmai determinarea,  echipei care se află la conducere, produce această stare de normalitate.

Dacă mulți spun că ceea ce se întâmplă acum, cu infrastructura, este o chestiune de normalitate și că ar trebui să se întâmple, așa este, este o chestiune de normalitate. Dar, normalitatea asta este dată de această echipă și de domnul primar, nu de nimeni altcineva”, a declarat viceprimarul Alexandru Jantea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry