I.P.J. Brăila recrutează candidați pentru concursul de admitere, sesiunea februarie-martie 2021

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, cu sediul în Municipiul Brăila, strada M. Sebastian, nr. 10-12, jud. Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea februarie-martie 2021.

Persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere la școlile de agenți de poliție, sesiunea februarie-martie 2021.

Sunt scoase la concurs 1283 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca. Toate locurile la instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unităţile I.G.P.R., inclusiv I.P.J. Brăila, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, strada Mihail Sebastian, nr. 10-12, județul Brăila, în perioada 15.02-28.02.2021, de luni până vineri între orele 11.00-15.00,  iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-13:00.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 10 martie 2021, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 0900-1500.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Brăila – secţiunea Cariera / Admitere.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila- Secțiunea Carieră- Admitere (https://br.politiaromana.ro/ro/carieira/admitere).

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry