Inconștiență la volan! Șoferi prinși băuți pe străzile din județul Brăila!

În cadrul acțiunilor din data de 17 martie, la ora 19:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Siliștea, în timp ce conducea un autoturism pe strada raza localității de domiciliu.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot la aceeași dată, la ora 23:55, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,92mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry