INCREDIBIL!! Comentarii pe Facebook, sancționate cu amendă de Poliție!

INCREDIBIL!! Comentarii pe Facebook, sancționate cu amendă de Poliție!

Știți cât costă libertatea de exprimare? 500 de lei. Nu este o glumă!

 

 

Spiridon Dana Dănuța a crezut ca polițiștii glumesc, când s-au prezentat la domiciliul acesteia și i-au înmânat un proces verbal prin care o amendau cu 500 de lei. DE CE? Pentru ca tânăra a îndrăznit să comenteze la o postare pe Facebook.

În urma incidentului petrecut duminică seara, când un taximetrist a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice, mai multe ziare au scris despre acest incident, având în vedere faptul că taximetristul l-a filmat pe agentul care l-a încarcerat, acesta din urmă, refuzând să se prezinte.

La una din distribuirile făcute de administratorii site-ului debraila.ro, Spiridon Dana Dănuța a lăsat un comentariu care nu a fost pe gustul polițiștilor.

Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de tir și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Spiridon Dana Dănuța.

Tânăra ne-a mărturisit că-și va căuta dreptatea în instanță!

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry