La joaca de ziua copiilor! TSD i-a distrat pe micuti

La joaca de ziua copiilor! TSD i-a distrat pe micuti

 

 

Organizatia de Tineret a Partidului Social Democrat a organizat in aceasta dimineata o serie de activitati dedicate copiilor. Zeci de tineri s-au intalnit pe platoul din fata Prefecturii si au impartit baloane rosii copiilor iesiti la joaca pe faleza.

“Este o zi speciala. Este ziua cand noi, Organizatia de Tineret a Partidului Social Democrat, ca in fiecare an, ne indreptam atentia si dragostea catre cei mici. Este foarte important pentru ei sa creasca intr-un mediu in care noi, cei mai mari, sa putem sa le oferim posibilitatea de a se dezvolta creandu-le toate conditiile. Organizatia noastra a sprijinit de-a lungul timpului elevii din Braila si dovada sta faptul ca tinerii, care au ales sa se dezvolte alaturi de noi au primit o educatie exceptionala, iar rezultatele lor au fost marcate de-a lungul timpului. Incurajam tinerii sa se alature organizatiei noastre, pentru ca in TSD intotdeauna veti gasi mai mult decat colegi. Am dovedit de nenumarate ori ca suntem uniti, suntem o familie si impreuna putem face lucruri marete pentru orasul nostru”, a declarat presedintele TSD, Adrian Rindunica.

Dupa ce s-au jucat cu baloanele, copiii au fost invitati de tinerii socialisti-democrati sa incerce si jocurile video. TSD a pus la dispozitia micutilor o sala de jocuri, unde acestia s-au intrecut in Need for Speed, Fifa sau Minecraft. Adolescentii au ales sa joace biliard si s-au distrat de minune.

La manifestare au venit sa-i salute pe copii si primarul Marian Dragomir, insotit de cei doi viceprimari, Doinita Ciocan si Alexandru Jantea, dar si de deputatul PSD, Nicu Nita.

 

 

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry