Laurette aruncă în aer spitalul din Brăila: ”Medicul care și-a bătut joc de bunicul meu în halul acesta ar trebui sa răspundă!… Spital de rahat și medici de tot râsul”

Fotomodelul brăilean, de talie internaţională, Laurette Atindehou, povestește într-o postare, pe rețelele de socializare, despre experiența trăită de bunicul ei, care a fost internat la Spitalul Județean Brăila.

Laurette Atindehou spune că spitalul oferă condiții inumane iar pacienții sunt tratați ”ca animalele”.

”Săptămâna trecută am fost în vizită la bunicul meu, care a fost luat cu ambulanța acum câteva zile deoarece a făcut, un preinfarct. A venit salvarea, l-a luat, l-a dus la spital, și l-au internat. Evident că nimeni din familie nu a fost lăsat să intre să-l viziteze, mâncarea este dusă bolnavilor ca la porci, paturi de tot rahatul, nu mai vorbim de mâncare și tratament. În ce țară trăim? De ce mai plătim asigurare medicală?? Cum să externezi un bătrân în halul acesta??? Doamne Dumnezeule ce oameni sunteți ?? Cum ați putut să vă bateți joc de un bătrân în acest fel??? Îmi este scârbă de sistemul medical românesc. Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu în halul acesta? Ar trebui să răspundă pentru bătaia asta de joc?!! Hal de medici, vai de capul vostru!!! Spital de rahat și medici de tot râsul, vă bateți joc de oamenii care stau în fața spitalului. Nu am cuvinte!!! Am rămas efectiv șocată când l-am văzut în starea asta externat. Mulțumim domnului doctor Nițu, de la medicală etajul 4, Spitalul Județean Brăila, unde oameni sunt tratări ca animalele”, a postat vedeta pe Facebook.

Laurette a postat și fotografii cu bunicul ei, după externare, iar pe corpul bărbatului se pot vedea mai multe vânătăi, ca urmare a tratamentului administrat în spital.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry