Mariana Lupu a fost pusă în libertate! Curtea de Apel Galaţi a decis că nu sunt probe

Mariana Lupu a fost pusă în libertate! Curtea de Apel Galaţi a decis că nu sunt probe

 

 

Acuzată de crimă, urmată de tranşarea cadavrului soțului, Mariana Lupu, în vârstă de 34 de ani, a fost pusă în libertate. Decizia aparține judecătorilor de la Curtea de Apel Galați.

La data de 22 octombrie, Mariana Lupu a fost arestată preventiv, pentru infracţiunile de omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de cadavre. Ea a ajuns în spatele gratiilor, însă a contestat măsura arestului preventiv. Dosarul a ajuns la instanţa superioară, respectiv Curtea de Apel Galaţi. Vineri, judecătorii gălățeni au dat o soluţie suprinzătoare, punând-o pe femeia acuzată de crimă în libertate.

“Admite contestaţia formulată de inculpata LUPU MARIANA împotriva încheierii de şedinţă din 22.10.2018 a Tribunalului Brăila, dosar nr.2242/113/2018. Desfiinţează în totalitate încheierea de şedinţă contestată şi în rejudecare: Respinge, ca nefondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila privind arestarea preventivă a inculpatei Lupu Mariana. Revocă măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpata Lupu Mariana în prezenta cauză. Dispune punerea în libertate a inculpatei Lupu Mariana de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr.18/UP/2018 din 22.10.2018 emis de Tribunalul Brăila, dacă nu este arestată în altă cauză. Onorariul apărătorului din oficiu în sumă de 130 lei va fi virat către Baroul Galaţi din fondurile Ministerului Justiţiei (avocat Neagu Loredana). Cheltuielile judiciare avansate de stat la judecata în primă instanţă şi în prezenta contestaţie, rămân în sarcina acestuia. Definitivă.”, este soluţia pronunţată în camera de consiliu, la data de 26 octombrie 2018.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry